top of page

Ons Sinterklaas aanbod

IMG-20230620-WA0008.jpg

Een Magische Stadsintrede

Beeld je in: een zacht briesje, opgewonden kinderen en volwassenen verzameld langs de straten, en de klanken van vrolijke liedjes die in de lucht zweven. De lachende gezichten en stralende ogen van kinderen verlichten de stad terwijl ik samen met mijn trouwe Pieten de stad binnenkom. Een prachtige aankomst die harten verwarmt en verwachtingen vervult.

IMG-20230620-WA0013.jpg

Laat de magie van het Sinterklaasfeest rechtstreeks in jouw huis stralen met mijn hartverwarmende huisbezoeken! Als Sinterklaas ben ik er trots op om de verwondering en vreugde van dit speciale seizoen te delen met gezinnen zoals die van jou.

IMG-20230620-WA0000.jpg

Winkel- en Shoppingscentra

Stel je voor: een schitterend versierde winkel of shoppingcentrum, sprankelende lichtjes en een vleugje feestelijke geur in de lucht. Kinderen en ouders die nieuwsgierig wachten, in afwachting van de komst van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten. Mijn aanwezigheid zal zeker een onvergetelijke indruk achterlaten en een glimlach toveren op de gezichten van iedereen die aanwezig is.

IMG-20230819-WA0022.jpg

School

Laat de magie van het Sinterklaasfeest tot leven komen in jouw school met mijn hartverwarmende optredens! Als Sinterklaas ben ik er trots op om de verwondering en vreugde van dit speciale seizoen te delen met de leerlingen, leraren en het personeel van jouw school.

IMG-20230620-WA0009.jpg

Bedrijfsevent

Stel je voor: jouw bedrijfsruimte of locatie omgetoverd tot een feestelijk tafereel, met prachtige decoraties en de opwinding van de komst van Sinterklaas en zijn trouwe Pieten. Medewerkers, collega's en hun gezinnen zullen worden begroet door mijn authentieke aanwezigheid, wat een gevoel van samenhorigheid en vreugde zal creëren.

_edited.jpg

Zorginstellingen

Verander gewone dagen in onvergetelijke momenten met mijn speciale Sinterklaasbezoeken aan zorginstellingen en ziekenhuizen! Als Sinterklaas ben ik er trots op om de warmte en vreugde van het seizoen te delen met bewoners, patiënten en hun geliefden.

Maak Jouw Event Magisch - Reserveer Nu!

Breng de betovering van Sinterklaas en Kerst naar jouw event! Onze ervaren Sint en Kerstman zorgen voor onvergetelijke momenten vol magie, geschenken en lachende gezichten.

Voor huisbezoeken van de Sint - Klik hier!

bottom of page